Апостол резиденс – проект за висока сграда

Апостол резиденс е проект за емблематична сграда в центъра на Столицата


Проект за висока сграда Апостол: 2018г. | Площ РЗП: 3500м2

Неподправен лукс, топ локация, комфорт и функционалност


Сградата е вдъхновена от аристократичния дух на класическия център на София. Търсена е елегантна стилна визия с подчертан лукс, хармонично вписана в контекста на средата.
Архитектурата на сградата създава усещане за висока класа и комфорт на обитаване. Ъгълът на сградата е решен с елегантна извивка, която е облечена с авангардни материали и рамкирана с меки линейни елементи, изявени във височина.

Първият досег с интериора на лобито приканва с уют и изтънченост и подсказва високия комфорт на обитаване, предлаган от проектираните жилищата.

Апартаменти: По две, максимум 3 жилища на етаж. За последните етажи – по един. Достъпно фоайе /лоби/ от ъгъла на сградата. Общирни помещения, които предлагат повече лично пространство на обитателите.

Мезонети /пентхаус/: Разположени на последните етажи. Апартаментите след 7-ми етаж имат достъп до озеленени покривни градини с панорамна гледка към Витоша.

Лоби: На приземното ниво се предвижда общо пространство – представено в приложения проект. Портиер, контрол на достъпа за външни лица, възможност за делови и неформални срещи в общото пространство. Мека мебел за изчакване и почивка, естествени материали, камък, гранит. Интериорно естествено озеленяване – зелена стена. Целта е постигане на добър визуален, звуков и светлинен комфорт в лобито. Жилищните етажи са достъпни по асансьор и стълбищна клетка с естествено осветление.

Търговски обекти: Изградени на партерно ниво с достъп от булеварда и улицата. Подходящо предназначение съгласно класа на сградата е за банков офис или фирмено представителство.

Офиси: На надпартерния етаж. Предвижда се самостоятелен вход към улицата с отделно стълбище и асансьор.

Паркинг: 23-24 автомобила с възможност за удвояване с паркиране на две нива чрез подемни платформи. По един или два автомобили за апартамент. Налични паркинги за търговските обекти. Достъпът до подземния паркинг се осъществява от улицата чрез хидравлична платформа.

Сградата не е в продажба към момента на публикуване на проекта.

Сподели в:

You cannot copy content of this page