Интериор и дизайн на офис

Проект за интериор и дизайн на офис.


Интериор и дизайн на офис на БДО – представителство на компанията в София, България.

Дизайн, интериор и обзавеждане на представителството на BDO в България. Офис на цял етаж от административна сграда на бул. България в София. Площта на офиса е разделена на две основни функционални зони –  представителна част и зона за работа.

Представителната част на офиса е с дизайн ориентиран към контакта с клиентите на компанията. Реализирани са всички удобства за срещи и разговори. В тази част на офиса са проектирани две заседателни зали със зона за посрещане на посетители и зона за изчакване. При влизането в офиса ясно е маркирана рецепцията. Дизайнът на рецепционният деск е модерен и изчистен. Отлепянето на дъното на бюрото от гранитната настилка наподобява полет и изразява лекота. Това решение коства сериозна конструкция на този елемент от мебелировката.

Зоната за изчакване е добре звукоизолирана от заседателните зали. Към голямата зала е изпълнена многослойна стъклена стена с плъзгаща се врата. На стената е произведено пано от стомана и масив, което декорира пространството и създава уют. Таванът също е от масив, което е нестандартно решение.

Основната заседателна зала на офиса на фирмата се отличава с нестандартна заседателна маса с дължина от 3,60 метра, която е произведена по поръчка по проект и детайли от дизайнерите на А-проект Архитекти. Масата се състои от една монолитна плоча без прекъсване, която е лакирана с дълбок гланц и е предвидена за 14 души. Малката заседателна зала е обзаведена с модерна дизайнерска маса с финиш черен мат. Това помещение изпълнява и функцията на архив с шкафове, които се заключват. Към залата има южна тераса с добра гледка.

Зоната за работа има разнородни по функция и обзавеждане помещения. Интериорните пространства са степенувани по значимост и отдалеченост от входа на офиса. Обособени са няколко групи за работа. Към всяка група има обзаведено специално място за ръководителя. Бюрата са проектирани така че да предлагат различни възможности за комбинация и групиране на модулите.

Обзавеждането е оптимално решено за нуждите на фирмата и оразмерено според потребностите и начина на работа на екипа.

Този интериор на офис предлага една качествена работна среда и представя пред посетителите на фирмата специално отношение с модерен стил и изчистен детайл на обзавеждането.

Дейности от А-проект:

ДИЗАЙН и пълен проект;
ОБЗАВЕЖДАНЕ и детайли;
НАДЗОР по време на изпълнението.

You cannot copy content of this page